Välkommen till din
Begravningsbyrå i Norrköping

Norrköping

Björkdahls Begravningsbyrå Norrköping

Att mista en person som stått en nära är svårt och mitt i sorgen måste flera beslut fattas. På Björkdahls Begravningsbyrå i Norrköping möts du av erfarna och engagerade rådgivare. Vi hjälper dig med planeringen och vägleder dig i alla delar av begravningen. Det kan t ex vara val av kyrka eller annan lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och ett minnesvärt avsked utifrån dina och den avlidnes önskemål. Varmt välkommen!

011-12 03 34
Norrköping

Om oss Björkdahls Begravningsbyrå Norrköping

Hos oss på Björkdahls Begravningsbyrå i Norrköping möter du begravningsrådgivare med lång erfarenhet och varmt engagemang. Vi har stor erfarenhet av många olika typer av begravningar och lyssnar och vägleder dig så att du känner dig trygg.

När en närstående dör upplever många att tiden stannar. Samtidigt förväntas man lösa många praktiska frågor. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill.

Det personliga mötet är mycket värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Med stor respekt för varje situation utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

En begravning kan se ut på många sätt. Den kan hållas i kyrkan, vid havet, hemma i trädgården eller någon annan plats som betytt mycket för den som dött. Med vår långa erfarenhet kan vi berätta om olika kyrkor, kapell eller andra fina platser som passar för det avsked ni planerar.

Varmt välkommen!

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.