Välkommen till din
Begravningsbyrå i Söderköping

Söderköping

Björkdahls Begravningsbyrå Söderköping

Här på Björkdahls Begravningsbyrå Söderköping hjälper vi dig med allt som rör begravningen. Det kan vara val av kista eller urna, funderingar kring musik och blommor eller goda råd kring minnesstunden. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap när det gäller kyrkor, kapell och andra platser som kan passa dina önskemål. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked. Varmt välkommen!

0121-102 01
Om oss

Om oss Björkdahls Begravningsbyrå Söderköping

Välkommen till oss på Björkdahls Begravningsbyrå i Söderköping. Här möter du begravningsrådgivare med lång erfarenhet och stor empati.

Att mista en nära och kär person är svårt och mitt i sorgen finns mycket praktiskt som måste planeras. För många är det första gången man ställs inför olika frågor och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill.

Redan i det personliga mötet kommer mycket att falla på plats. Det personliga mötet är mycket värdefullt för oss. Där kan vi lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har.

En begravning kan se ut på många sätt och vi lyssnar gärna till dina tankar. Ceremonin kan hållas i kyrkan, vid havet, hemma i trädgården eller någon annan plats som betytt mycket för den som dött. Vår långa erfarenhet i Söderköping med omnejd gör att vi kan berätta om olika kyrkor, kapell eller andra fina platser som passar för det avsked och den minnesstund ni planerar.

Med stor respekt för varje situation utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.